logo_horizontal

Bedrijven en organisaties

SlimStampen is een snellere en efficiëntere manier van leren.

Ontwikkeld in de wetenschappelijke zoektocht naar hoe leren werkt.

SlimStampen wordt al gebruikt door meer dan 700.000 gebruikers per jaar.

Omdat het gebaseerd is op onze kennis over de fundamentele manier waarop het leren van feiten werkt, is SlimStampen geschikt voor veel verschillende toepassingen.

Kijk bijvoorbeeld eens bij onze informatie voor uitgevers en bedrijven en organisaties.

Certificering

Slimstampen is een digitaal middel om woordjes en begrippen te leren. Het maakt gebruik van een adaptief leer-algoritme, ontwikkeld aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). 

Werknemers kiezen een les en krijgen vervolgens één van de items van die les te zien. De eerste keer krijgen ze het antwoord aangeboden, daarna is het aan hen om het goede antwoord te kiezen of typen. Na elk item krijgt de leerling feedback. 

Efficienter leren met het algoritme

Het algoritme past zich aan aan de leerling en presenteert iedere keer dát item dat de leerling zal helpen het meest efficiënt te leren. Op basis van gegevens die verzameld worden bij iedere presentatie van een item, kan het algoritme namelijk berekenen hoe lang het zal duren voor een item vergeten zal zijn. Op basis hiervan kan het beslissen een item aan te bieden vlak voor het vergeten is en kan het goed bepalen wanneer nieuwe items geïntroduceerd moeten worden. 

SlimStampen besluit of uw werknemers gecertificeerd kunnen worden

Middels slimme algoritmes houdt SlimStampen bij hoe goed uw werknemers de stof kennen. Indien uw werknemer de stof beheerst krijgt deze een credit. Hierna hoeft de werknemer niet meer getoetst te worden en kan een certificering worden toegekend.

Gebruik binnen je eigen bedrijf

Hoe werkt het?

Vestibulum laoreet, velit eget ornare auctor, diam justo bibendum massa, nec sagittis ante leo fermentum nunc. Donec nisl tellus, ullamcorper non convallis et, accumsan a enim. Nulla facilisi. Vivamus at vulputate risus, at iaculis odio. 

Phasellus nunc nunc, semper id massa non, vulputate accumsan ante. Morbi ac ipsum pretium, efficitur arcu eu, consequat nisl. Nullam orci velit, fermentum eu arcu quis.

API only

Headless gebruik van SlimStampen

Indien u niet van plan bent om onze front-end af te nemen dan kunt u overwegen om alleen gebruik te maken van het algoritme. 

In de documentatie kunt u hier meer over leren

De opties die een API biedt

Vestibulum laoreet, velit eget ornare auctor, diam justo bibendum massa, nec sagittis ante leo fermentum nunc. Donec nisl tellus, ullamcorper non convallis et, accumsan a enim. Nulla facilisi. Vivamus at vulputate risus, at iaculis odio. 

Lees meer

Wilt u meer weten?

Mail dan naar:

of

Vul het onderstaande formulier in: